Bijuteriile au fost, sunt si vor fi intotdeauna piesele de care nu ne putem lipsi, care pot intregi orice tinuta indiferent de ocazie, fie ca este o zi normala la serviciu sau o seara speciala.

Joulie va intampina cu diverse modele deosebite de bijuterii din argint 925. Colectiile noastre reflecta caracteristicile stilului oriental si celui modern, oferind fiecarei femei un aspect unic si rafinat.

Diversitatea materialelor folosite si designul elaborat intr-un mod unic si surprinzator al produselor noastre reprezinta o trasatura specifica bijuteriilor otomane. Acestea caracterizeaza bogatia si eleganta purtatorilor acestor tipuri de bijuterii din perioada imperiului otoman, iar in ziua de astazi sunt printre cele mai iubite tipuri de bijuterii din intreaga lume.

Pietrele semipretioase au un rol estetic foarte important, acestea confera un aspect atat vechi, cat si modern, impletindu-se minunat cu argintul 925. Diversitatea pietrelor este ceea ce va permite sa va alegeti stilul care va reprezinta cel mai bine atat pe dumneavoastra, cat si tinuta pe care vreti sa o scoateti in evidenta.

Fie ca vrei un look simplu, de zi cu zi, sau unul extravagant, ideal pentru o zi speciala, noi iti putem oferi exact piesa care lipseste pentru a-l intregi!

Exprima-ti stilul prin diversitatea colectiilor noastre de bijuterii!