Garantie

Bijuteriile noastre sunt atent selectionate de la diversi producatori internationali si sunt verificate si certificate de directia ANPC – Metale pretioase din cadrul Bancii Nationale a Romaniei.

Toate produsele comercializate de catre SC HGH SILVER JOULYE SRL prin intermediul www.joulie.ro, sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat, si marca de responsabilitate proprie HGH.

Bijuteriile din argint comercializate beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. In cadrul termenului de garantie de conformitate vanzatorul repara gratuit, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG. 449/2003.

Perioada de timp stabilita pentru restituirea preţului plătit de consumator, reparare sau de înlocuire a produsului cumpărat, este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunostinta vanzatorului defecte care fac obiectul garantiei.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente arse etc., produsele utilizate in conditii neadecvate, lipsa de ingrijire, purtarea neadecvata sau nerespectarea conditiilor de utilizare si intretinere a bijuteriilor din metale pretioase.

Conditii de utilizare si intretinere a bijuteriilor din metale pretioase:

  • Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile etc.
  • Bijuteriile se vor da jos inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care acestea intra in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea anumitor parti (pietre pretioase si semipretioase, cristale) si uzura altora, ce contin piele naturala sau alte materiale!
  • Materialele de natura organica, perle, corale, scoici, sidef, sunt sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice.
  • Colierele nu se vor purta in timpul somnului, pentru a evita deteriorarea acestora.
  • Bijuteriile se vor da jos inainte de a lucra cu diverse substante chimice, pentru a nu-si schimba culoarea si pentru a nu se deteriora stratul de suprafata.
  • Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata, dezlipirea anumitor parti sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei.
  • Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora si, in nici un caz nu utilizati solventi sau substante chimice. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ în apropierea bijuteriilor.
  • Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip.
  • Nu pastrati bijuteriile in aer liber intr-un mediu umed, in cutii de carton, pungi de hartie sau de lemn- lemnul, stejarul in special, contine un acid care ii grabeste ingalbenirea, ci doar in saculeti de bumbac, individual, la loc uscat.

 

Pietrele naturale pot prezenta  mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

SC HGH SILVER JOULYE SRL, cu sediul in Bucuresti, Bd. Nicolae Grigorescu, Nr. 1A, Cam. 2, Etaj 1, Sect. 3, Nr. de inregistrare la Reg. Com. J40/5710/2012, CUI: 30216120, cu autorizatie eliberata de ANPC, Nr: 0010204, pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint, importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si LEGEA nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie.

Produsele vor fi trimise la sediul societatii specificat pe certificatul de garantie, insotite de catre: Certificatul de Garantie in original si copie dupa factura fiscala de achizitie.

Daca Clientul/Cumparatorul nu a primit Certificatul de Garantie odata cu livrarea produsului, este rugat sa anunte in cel mult 2 zile lucratoare de la receptia produsului completand Formularul de contact.
Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

 

Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de SC HGH SILVER JOULYE SRL va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 40.761.613.775; Operatorii vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.